top of page

tečajevi

TEČAJEVI ZA ODRASLE

Organiziramo tečajeve engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog i francuskog jezika. Postoji i mogućnost organizacije tečaja i za druge jezike za koje se predbilježi dovoljan broj polaznika.

Nastava se odvija u malim grupama (do 12 polaznika). Nastavni program i udžbenici usklađeni su s europskim referentnim okvirom za jezike (dokumentom Vijeća Europe), koji opisuje jezičnu kompetenciju na šest razina:

POČETNO SLUŽENJE JEZIKOM

  • A1 – Pripremni korisnik

  • A2 – Temeljni korisnik

SAMOSTALNO SLUŽENJE JEZIKOM

  • B1 – Razvojni korisnik

  • B2 – Samostalni korisnik

KOMPETENTNO SLUŽENJE JEZIKOM

  • C1 – Napredni korisnik

  • C2 - Vrsni korisnik

U nastavi se usvajaju sve jezične vještine potrebne za komunikaciju na stranom jeziku: slušanje, razumijevanje, čitanje, pisanje, usvajanje gramatike, neprestano proširivanje fonda riječi, točan izgovor i tečno izražavanje u govoru i pismu. Naš je cilj osposobiti korisnika za aktivno služenje jezikom i zato smo u nastavi usredotočeni na komunikaciju i neprestanu primjenu i osvježavanje stečenih znanja. Osobitu pažnju pridajemo usvajanju vokabulara i fraza potrebnih za snalaženje u raznim životnim situacijama. Sve Vam to zvuči jako ozbiljno? Ne brinite, uz naše predavače te ćete vještine svladati kroz razgovor, razne igre, kvizove, slušanje pjesama i cijeli niz drugih zabavnih aktivnosti!

Nastava se održava 2 puta tjedno po 90 minuta u večernjim terminima ili prema dogovoru s polaznicima.

KOMUNIKACIJSKI TEČAJ NJEMAČKOG JEZIKA

Ovaj je tečaj namijenjen osobama koje se uskoro sele na njemačko govorno područje i žele naučiti osnove komunikacije na njemačkom jeziku. Trajanje tečaja je 20 školskih sati, termin i dinamika po dogovoru, nove grupe počinju s radom čim se predbilježi dovoljan broj polaznika.

TEČAJEVI ZA DJECU

Svjesni smo važnosti usvajanja stranih jezika u ranoj životnoj dobi i zato s osobitim veseljem organiziramo tečajeve engleskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog i francuskog jezika za djecu od 7 do 14 godina po vrlo povoljnoj cijeni.

Program je posebno prilagođen predznanju i interesima djece, a literaturu odabiremo u skladu s njihovom dobi. S obzirom da djeca najlakše uče kroz vizualizaciju i razne igre, naši profesori neprestano osmišljavaju nove načine zabave i komunikacije kroz koju će djeca s lakoćom usvojiti nova znanja i zavoljeti strane jezike.

Nastava se održava 2 puta tjedno po 45 minuta ili 1 put tjedno po 90 minuta.

Termini održavanja nastave prilagođeni su školskom obvezama naših malih polaznika i obvezama njihovih roditelja.

NOVO: POČETNI NJEMAČKI ZA ČETVRTAŠE 

Imate dijete koje počinje učiti njemački u školi, a Vi ga nikada niste učili i bojite se da mu nećete moći pomoći ako zapne? Dopustite našem timu da se potrudi da dijete ne zapne, nego da zavoli njemački i počne ga aktivno koristiti. Grupi se mogu pridružiti i polaznici trećeg razreda, kako bi njemački bio lakši i zabavniji kad dođe na red u četvrtom razredu. 

TEČAJEVI ZA TVRTKE

Jeste li znali da educiranje zaposlenika može biti vaša dodatna porezna olakšica? Troškovi edukacija predstavljaju državnu potporu za obrazovanje i izobrazbu te vam mogu smanjiti osnovicu poreza za dobit u visini do 80% opravdanih troškova obrazovanja, ovisno o veličini Vaše tvrtke i vrsti edukacije.

Tečajevi stranih jezika za tvrtke posebno su prilagođeni potrebama zaposlenika koji žele naučiti novi strani jezik ili obnoviti znanje jezika koji već govore te steći samopouzdanje u komunikaciji na stranom jeziku. Cilj takvih tečajeva je usvajanje i usavršavanje poznavanja općeg i poslovnog stranog jezika kao i jezika struke, što se u potpunosti prilagođava Vašim potrebama i djelatnosti Vaše tvrtke. Polaznici usvajaju opća i specifična znanja koja će im pomoći u poslovnoj komunikaciji i svladavanju poslovnih izazova.

Broj sati, termini i dinamika nastave prilagođavaju se Vašim poslovnim obvezama, a nastava se odvija u Vašoj tvrtci, u našem centru ili online, prema dogovoru.

Jezici u ponudi: engleski, njemački, talijanski, španjolski i francuski, uz mogućnost organizacije tečajeva ostalih jezika prema Vašim potrebama.

 

INDIVIDUALNI TEČAJEVI

Želite naučiti strani jezik, ali iz raznih razloga niste u mogućnosti pohađati redovne semestralne tečajeve? Želite naučiti novi strani jezik u kratkom roku? Želite hitno obnoviti znanje jezika koji dugo niste koristili? Individualna nastava pravi je izbor za vas. Dinamika, broj sati, termini i literatura u potpunosti se prilagođavaju vama. Individualna nastava može započeti bilo kojeg datuma, neovisno o početku semestra. Može se odvijati u učionici ili online.

Jezici u ponudi: engleski, njemački, talijanski, španjolski i francuski, uz mogućnost organizacije tečajeva ostalih jezika prema Vašim potrebama.

Upisi traju cijele godine. 

 

ONLINE TEČAJEVI 

Individualni tečajevi, tečajevi u paru ili u malim grupama održavaju se na platformi Zoom. Idealni su za osobe koje iz raznih razloga ne mogu dolaziti na nastavu u pravu učionicu i više im odgovara virtualna učionica. 

tecajevi_3 (1).jpg

BRAINOBRAIN

brainobrain-logo-7347CD1501-seeklogo.com.png

Već desetu školsku godinu Snaga znanja održava tečajeve Brainobraina - međunarodnog programa mentalne aritmetike koja razvija  sposobnosti djece od 4 do 14 godina

bottom of page