top of page

o centru

slika_2.jpg
slika_1.jpg

Centar za strane jezike Snaga znanja nalazi se u samom centru Sesveta, u Zagrebačkoj 4 (iznad Borova).

Organiziramo tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle, prilagođene dobi, predznanju, potrebama i interesima polaznika.

Nastava je organizirana u malim grupama (do 12 polaznika) jer smatramo da je to izuzetno važno za usvajanje jezičnih vještina.

U nastavi koristimo najmoderniju stranu literaturu i multimedijska pomagala. Neprestano pratimo trendove i odabiremo dodatne nastavne materijale u skladu s temama za koje naši polaznici pokažu zanimanje.

Predavači u našem centru iskusni su mladi stručnjaci za strane jezike, usredotočeni na moderne nastavne metode, pomoću kojih se nova znanja usvajaju kroz zabavu i igru u opuštenoj atmosferi.

KAKO DO NAS?

Centar za strane jezike Snaga znanja nalazi se u samom središtu Sesveta, u Zagrebačkoj 4, na drugom katu, (iznad Borova), ulaz sa sjeverne strane. Ako dolazite osobnim automobilom, lako ćete pronaći parkirališno mjesto u neposrednoj blizini zgrade. Velika prednost za polaznike koji dolaze javnim prijevozom je blizina autobusne i željeničke stanice, a za djecu i srednjoškolce blizina osnovne i srednje škole.

bottom of page